Är du trött på hushållsost och tunnaskivor, bag-in-box-vin och Marabouchoklad? Då kommer här ett tips för dig hur du kan förgylla din vardag – eller helg, med något extra.

På matstudion S20 vill man erbjuda det du inte hittar i matvaruaffärerna. I butiken finner man till exempel ost och chark från både lokala och internationella leverantörer. Det finns även soppor, marmelader och sallader, oljor och chokladpraliner. Och mycket mer.

Produkterna är vad man skulle kunna kalla motsatsen till Svenssonprodukter. Det är gourmé helt enkelt. För den vanlige Öviksbon kommer man vid ett besök på Matstudion att för en stund känna sig lite närmare provinsen.

Man har även en liten servering där man kan slå sig ned i godan ro. En flaska vin och en tallrik med ostar och charkuterier tillsammans med kex samt en härligt sjuårig lagrad balsamicovinäger, hur låter detta? Vi kan ge dig svaret innan du ens testat – det är en härlig smakupplevelse!

För den oinvigde kommer det att bli en helt ny upplevelse när du slår på några droppar lagrad balsamicovinäger på en redan fantastisk brieost. Om du sett matlagningsprogram och undrat vad tusan uttrycket ”smakerna gifter sig” egentligen betyder, så kommer du nu att förstå.

Man erbjuder förutom detta ovanstående även catering och ostprovning.

På Matstudion jobbar Kicki och Johan som är utbildade kockar och har jobbat både i Sverige och utomlands. Här jobbar även Birgitta som under många år varit delägare i Norrsäljarna – en matgrossist.

Matstudion S20 håller till på Storgatan 20 i Örnsköldsvik och har öppet måndag till fredag 10-18, samt lördagar 10-15.

Vill man komma kontakt med dem gör man det enklast genom att ringa; 0660-21 12 20 eller titta in i butiken.

Mer kan du även läsa på hemsidan: www.matstudios20.se

Hitta hit

Matstudio S20
Storgatan 20D, 891 33 Örnsköldsvik
0660-21 12 20
https://goo.gl/maps/GtZN8Y3N8z62