I Örnsköldsvik finns som i många andra städer ett stort sportintresse. På elitnivå har vi som bekant framförallt Modo Hockey som tar upp det flestas sinnen under vinterhalvåret. Men även om det finns massor med fotbollslag och andra sporter att titta på så går det inte att sticka under stolen med att när sport skall ses mer än bara för att det är trevligt och som avkoppling, då ska det gärna vara sport på riktigt hög nivå. Och förutom hockeyn så finns inte riktigt det utbudet i alla sporter man kunde önska sig, här.

Ett företag som under över ett decennium jobbat med att råda bot mot detta är Go Sport Travel. Go Sport travel är en slags resebyrå möter eventarrangerare. De erbjuder resor, boende och biljetter till olika typer av sportevenemang med vikt på fotbollsresor, formel 1 resor och hockeyresor till NHL. Dessutom har man även konsertresor, musikalresor och arrangerar även grupp- och konferensresor.

Vad sägs till exempel om att resa och se fotboll över helgen, och både kika på Zlatan i Paris, för att dagen efter besöka London där du ser Chelsea på Stamford bridge? Det kan du, allt är ordnat med boende, transfer och biljetter. Det fina är också,  eftersom Go Sport Travel har flertalet samarbetspartners med Europeiska toppfotbollsklubbar så kan man erbjuda bra platser på arenorna och dessutom skräddarsy resor enligt dina önskemål. Du kanske önskar se en fotbollsmatch på lördagen och sedan en musikal på söndagen – inga problem!

Så är du sugen att åka iväg och uppleva underhållning i världsklass så har du arrangören bara runt hörnet, här i Örnsköldsvik!

Go Sport Travel
Lasarettsgatan 12, Örnsköldsvik.
Telefon: 0660-211090
Hemsida: www.gosporttravel.com
Epost: info@gosporttravel.com