Få en guidad fisketur med High Coas Fishing, en dag på havet med gädda och aborre tillsammans med fiskeguiden Tomas Gabriel.

High Coast Fishing erbjuder är spinnfiske och jerk bait efter gädda i Örnsköldsviks storslagna skärgård! Här har du chansen att få åka ut och bli instruerad och guidad i båten Nitro Z7, som är fullt utrustad med lod från Humminbird och elmotor från Motorguide.

All fiskeutrustning och flytvästar ingår och om du önskar går det att få fika och lunch.

Guiden Tomas Gabriel har fiskat sedan 90-talet fast då var det mest lax och havsöring. Efter det gick det över till gäddfiske runt om i Stockholms skärgård samt Mälaren. 2010 flyttade han till Örnsköldsvik och här har det till största del fiskats gädda.

Eftersom jag startar mitt fiske så fort isen släppt och fram tills den sätter sig igen så har jag lärt mig varför gäddan väljer vissa platser beroende på årstid, väder, vindriktning med mera och då är det lättare att garantera en lyckad fiskedag, säger Tomas. Varje år åker jag även till Norge för att fiska Hälleflundra och Torsk. De senaste åren har jag tävlat en del i gäddfiske. Jag är stark anhängare av etiskt sportfiske och kör personligen enligt catch and release-metoden.

Här hittar du High Coast Fishing.