Kommer du ihåg äggkopparna med ett intressant utseende? Annika och Peter som stod bakom dem har en ny produkt, grillgaller. Riktigt högkvalitativa grillgaller med ett attraktivare utseende. 

Grillgaller med unik design

Nu lanserar Annika Sandin och Peter Eriksson, som tidigare blivit lite av ett namn i designbranschen med sina speciella äggkoppar, grillgaller i tjock, rostfri stålmodell. Ett antal designer finns redan att tillgå och all tillverkning sker i Örnsköldsvik. Grillgallren skärs ut ur stålplåt i Arnäsvall, där Peter och Annika numer finns ett antal dagar per vecka.

– Det har saknats riktig bra grillgaller i rostfritt, de flesta är då i formen av svetsade trådar, säger Peter Eriksson, de här gallren är av rostfritt stål av samma typ som du hittar i gaffeln eller kniven hemma i besticklådan.

Grillgaller på klotgrillGallren säljs redan idag i ett antal olika utföranden hos Gardenhome.se. Idag finns tre olika modeller, alla gjorda för en vanlig klotgrill men fler varianter är att vänta. Gardenhome som också finns i Arnäsvall kommer framöver ta in både fler grillgaller och fler produkter från Mabrigo AB som det nybildade företaget heter.

– Det är riktigt roligt att kunna sälja produkter som är tillverkade här i Övik, säger Marianne Nordström på Gardenhome, man kan känna lite extra för de produkterna.

Grillgallren finns hos Gardenhome.se och kostar från 629 kr.