Om ni vill uppleva en aktivitet lite utöver det vanliga besöker ni Area1 för en spännande match i laserspel. Laserhallen finns på Sjögatan 1. Area 1 har här en imponerande hall på hela 500 kvadratmeter och här kan upp till 20 deltagare spela samtidigt.

Man kan med fördel besöka laserhallen för en kickoff-match eller för en trevlig aktivitet med arbetskamraterna. Genom att dela upp gruppen i två lag ökar spänningen och spelet går ut på att skjuta på medlemmar i motståndarlaget samt ta sig till deras bas. Stämningen i hallen är härlig med rök, UV-ljus och gömslen. Det kan bli riktigt jobbigt och mycket spännande matcher. Efter matchen kan man koppla av i en mindre relaxavdelning på Area1 med bastu och dusch.

Priserna är humana och ett spel som räcker en kvart kostar idag 75 kr. Om du vill boka en match eller två så kontaktar du Area1 på telefon 0660-198 00 eller gör det via Area1:s hemsida. Area1 håller öppet alla dagar mellan 12.00 och 17.00.

På Area1 kan man köpa olika former av paket om man har ett barn som fyller år. Barnen som vill vara med och kriga i laserhallen måste ha fyllt 7 år. Dessa kalas är uppskattade och kostar mellan 150 och 175 kronor per barn beroende på vilket paket man väljer. I paketen ingår viss form av förtäring.