Centralt i Örnsköldsvik ligger Strand City Hotell, ett hotell med ”hemma hos” känsla. Med sina 24 mysigt inredda rum varvat med enkelrum och dubbelrum får du känslan av att du bor hemma någon.

Du har närhet till det mesta i staden då det ligger ungefär 500 meter från Resecentrum och ett par minuter upp till stora torget med shopping och restauranger i närområdet. Det är gångavstånd till Fjällräven Arena och andra intressanta ställen som du kan besöka under din vistelse i staden. Sommartid så är närheten till den inre hamnen fantastisk då man kan strosa omkring bland segelbåtar och andra båtar som lagt till vid hamnen, köp en glass och bara njut. Eller varför inte ta en dagsutflykt till Trysunda och se en av de vackra öarna i Örnsköldsviks fantastiska skärgård. Frukostbuffé serveras under vardagar mellan 06.30-08.30, på helgerna så serveras den mellan 08.00-10.00.

Adressen och öppettider till Strand City Hotell är:

 • Nygatan 2 i Örnsköldsvik
 • Telefonnummer är 0660-10610.
 • Öppettider för receptionen är följande:
  Måndag – torsdag 06.00-21.00
  Fredagar 06.00-20.00
  Lördagar 07.00-18.00
  Söndagar07.00-13.00.Efter stängning så kommer du in på hotellet via kodlås.

Hitta hit


Visa större karta

Unikt i sitt slag

Strand City Hotell, ett mellanklass hotell i centrala Örnsköldsvik som helt klart är värt en bokning, den mysiga miljön och de trevligt inredda rummen gör säkert att du åter igen bokar här nästa gång du besöker staden Örnsköldsvik. Det som gör hotellet lite extra speciellt är faktumet att det ena rummet inte är likt det andra, och det är ingen överdrift heller, det finns faktiskt inte ett enda rum som är det andra likt.

Detta gör att hotellet passar för de flesta eftersom man kan möta de flestas behov. Några rum har lite extra utrymme och större dörröppningar för att det ska vara möjligt även för en rullstolsburen att bo här. Några av rummen har en annorlunda inredning på så vis att golvet är i ett mer allergivänligt material, dessa rum är alltså mer ”kliniska” så att säga.

En annan härlig detalj med hotellet är att i det nyrenoverade loungeområdet så bjuder hotellet på både kaffe, juice och fikabröd eller kakor. Här finns också plats för att slå sig ned och äta sin middag, ta ett glas vin eller titta på tv.