Arbetet pågår för fullt att renovera lokalerna för den nya restaurangen Pinchos som kommer till Örnsköldsvik någon gång under sommaren. I det som en gång var butik för TV och radio längst ner på Nygatan kommer den nya restaurangen att ligga och hela 600 kvadratmeter yta ska finnas för restaurangen och allt vad det innebär. 

Det är en helt ny tanke med Pinchos och vi är naturligtvis glad för ytterligare ett utbud av ätbart i staden. Mycket har vi franchisetagaren Peter Haghjoo att tacka för. Haghjoo drev två Pinchos i Umeå men valde att förändra och flytta en till oss här i Örnsköldsvik. I Kapitalvaruhusets gamla lokaler så renoveras det för fullt och förhoppningen är att öppna nu i sommar. Riktigt när är svårt att veta då renoveringen kan dra ut på tiden. Det blir i alla fall plats för 240 gäster och sommartid så är förhoppningen att använda platsen utanför till uteservering.

Hur fungerar det med Pinchos?

Hela idén som Pinchos arbetar efter är nyskapande. Vid ankomst till restaurangen så får du en kod för det bord som du får sitta vid. Det är den du använder vid din beställning.  Allt du ska äta och dricka beställs i den app som laddas ner där appar laddas ner, beställningen går till köket som lagar till din rätt och på given signal så hämtas beställningen. Det kan vara en fördel att beställa lite i omgångar. Som på en traditionell restaurang så uppmanas du att börja med dryck.

Tillsammans med den kod du fick av personalen så skickar du din beställning till köket som påbörjar din beställning. Det ska sägas att det är inte några gigantiska portioner som kan beställas utan som små tapasrätter. Beställ fler än en rätt och prova dig fram till vad du kan tänkas tycka är bäst på menyn. Se till att du får puschnotiser till till telefon som meddelar när beställningen är klar att hämtas. Du betalar med det du ätit och druckit med mobilen.

Hitta hit

Nygatan 2A, 891 33 Örnsköldsvik

https://g.co/kgs/HT5z4F