För den som ofta passerar Örnsköldsvik kan det mycket väl vara så att det inte är hoppbacken som är landmärket. Det är svårt att undgå de virvlande, brandgula tuberna som utgör Paradisbadets siluett. Paradiset kan ge så mycket mer än bara fartfylld och färggrann underhållning för barnen, det finns utrymme för vuxna också.

Förutom de många kanorna och badäventyren så finns det gott om sådant som passar för den som inte längre lockas av 180 meter rutschkana. Vad sägs till exempel om att sitta ner i loungen och ta en öl, något som annars är relativt ovanligt på bad runt om i landet. Eller vad sägs om en blandning av orientaliskt, medelhavsmat och Svenska smaker i Bistro Spa.

Komplett Spa mitt i Örnsköldsvik

Paradiset har ovanpå allt ett fullfjädrat spa med mängder av olika behandlingar innefattande sådant som till exempel Aufguss (något den här skribenten aldrig hört talas om tidigare) som tydligen går ut på att någon viftar dofter i bastun.  Ett hett tips just nu är After Work-paketet (du hittar det här), med Spa och mat ur Paradisets Wellnessmeny.

Information Paradiset

  • Hemsida: Paradiset.nu
  • Telefon Receptionen: 0660-885 90
  • Adress: Lasarettsgatan 15, 891 33 Örnsköldsvik
  • Öppettider vardagar: 10.00 – 19.00
  • Öppettider helg: 10.00-17.00