Örnsköldsvik har fått en egen vinklubb där du kan handla vin på nätet. På Mamma Mia Wine Club kan du antingen få ditt speciella vin direkt hem eller hämta ut på restaurangen. Varför ska man då köpa vin på nätet?

Den stora fördelen med en vinklubb är att du kan få viner som annars är svårt att hitta. Du beställer hem en låda av en ovanlig Ripasso och får den levererad hem. Mamma Mia Wine Club är, förstås, specialister på Italienska viner och det är också det du kan handla i butiken. De har nämligen en riktig webbshop snarare än den tjänst många vinklubbar har där du får deras urval hem. Du går helt enkelt med i vinklubben och kan sedan fritt välja och vraka bland vinerna, ingen annan beslutar åt dig.

Att handla vin på nätet

Det är numera fullt lagligt att importera vin (om det görs på rätt sätt) och det innebär att det på senare tid blivit möjligt att handla vin på nätet. Därför finns det idag ett antal vinklubbar, alla med olika specialområden. De flesta fungerar på samma sätt som de populära matkassarna, du prenumererar på viner och får ett urval hem en gång i månaden eller på något annat tidsintervall. För många innebär det helt enkelt för mycket vin och då är varianten att du helt enkelt handlar i en webbshop ett mycket rimligt alternativ.

Var handlar jag vin på nätet?

Du registrerar dig hos Mamma Mia Wine Club och kan därefter köpa vin direkt i deras webbshop.