Nere vid hamnen finns det vacker utsikt och god mat! En av de nyare restaurangerna i Örnsköldsvik är kedjan AllStar.

AllStar ligger vid vattnet där du kan få njuta av god mat och få titta ut över en av Örnsköldsviks båthamnar. Restaurangen öppnade i Ö-vik 2016 men kedjan har historia från 2009 då den första restaurangen öppnade i Luleå. De följer en pågående trend av ”causal dining” där det ska vara okonstlat att gå ut och äta. Att äta hos dem ska vara lika naturligt och lättsamt mitt i veckan som på en helgdag.

Dock ska man vara medveten om att det lönar sig att boka bord, speciellt på helgdagarna, eftersom de har varit ett populärt matställe från öppningsdagen.

Menyn skiljer sig inte avsevärt från liknande restauranger och pubar: fokus ligger på hamburgare, fina köttbitar och kycklingvingar. Som deras namn avslöjar har de tagit större delen av sin inspiration från USA med rätter som ”Fabublous Steak & Cheese Sandwich” och ”Maine Mussles & Fries”. De har också en klassisk barnmeny med mindre hamburgare, pannkakor och spaghetti bolognese. Alternativt, om du inte är så hungrig, har de en bra drinkmeny och flera olika ölsorter. För dig som vill dansa och träffa vännerna är det nattklubb varje fredag och lördag efter 22.00. Tänk på att åldersgränsen brukar höjas till 18 år eller högre på kvällen.

Det kanske inte är den ideala mat- eller drinkplatsen om du saknar sportintresse för här finns det ett flertal stora plattskärmar som visar livematcher inom speciellt fotboll och hockey. De brukar också anordna sportquiz där du får utmana andra Ö-viksbor om vem som vet mest. Under somrarna kan de även ha musikquiz på fredagskvällarna med fina priser!

Öppettider AllStar:

Måndag-Torsdag: 16.00 – 24.00
Fredag: 16.00 – 02.00
Lördag: 15.00 – 02.00
Söndag: 15.00 – 24.00
Med reservation för ev. ändringar.
Kontakt: 0660-855 90

Hitta hit

Allstar
Strandgatan 21, 891 33 Örnsköldsvik
0660-855 90
https://goo.gl/maps/ZdkdeAvyDTF2