Att det blivit populärt med städhjälp sedan RUT-avdraget infördes är väl ingen vidare nyhet men hur många i Örnsköldsvik får egentligen hjälp med städning? Är det bra, dåligt, fult eller fint att ta hem en städare?

Min högst personliga åsikt är att städning är en service som alla andra men har förstås full förståelse för dem som känner att vi går tillbaka i tiden till då vi hade stora klassskillnader i Örnsköldsvik lika väl som på alla andra ställen. Från mitt perspektiv är det att fokusera på fel saker. Precis som tidigare nämnt så är städning en service som alla andra, vi utför alla tjänster åt någon annan.

Om jag råkar vara en väldigt bra bilmekaniker, då är det väl bäst för alla att jag lägger min tid på att reparera bilar? Om det innebär att jag måste arbeta så mycket att jag inte hinner med städningen hemma, då kan det väl vara värt att låta någon annan göra det? Det är i mina ögon heller ingen skillnad mellan att balansera hjulen på någons bil och att sopa deras golv, oavsett vilket så utför vi tjänster åt någon annan och i det är alla lika.

Från företagschefer till städare, alla arbetar åt någon annan, om det inte är åt en chef så är det åt en kund. Om du liksom jag tycker att hjälp med städning är en bra idé även i Örnsköldsvik så har vi en liten lista på företag du kan kontakta.

Företag som hjälper med Städning i Örnsköldsvik


Skurgummans Allservice

Myrsvedjevägen 6
891 50 Örnsköldsvik
Mobil: 070-379 22 91
E-post: info@skurgummansallservice.se


Rent Av Städ Örnsköldsvik

Sjögatan 5
891 61 ÖRNSKÖLDSVIK
Tel: 020-54 54 68
Kontaktpersoner: Jeanette Svensson
Mobil: 060-61 04 32


MIK ALL Service

Kavelvägen 8
894 35 Själevad
Tel: 020-22 22 24


Städkompetens AB

Tel: 0660-823 26