Tidigare så kan man tycka att det har varit ett skralt utbud på aktiviteter och evenemang i Örnsköldsvik. Men saker och ting förändras och så även här i Örnsköldsvik. Bara de senaste åren så finns det mycket mer att göra och hitta på både i centrala delarna av Örnsköldsvik och ställen runt omkring. Vad som händer i Örnsköldsvik den närmaste tiden kommer vi inte att skriva om då det finns de som är mycket bättre på detta. 

Däremot så kan vi tipsa om att söka olika evenemang i den grupp som skapats på Facebook – Örnsköldsviks kultur, nöjen & evenemang – ’Anslagstavla’. Vi vet hur svårt det är att få med allt och alla på ett och samma ställe och denna grupp är det närmaste man kan komma detta. Det finns bra anslagstavlor hos olika mediekanaler från Örnsköldsvik på nätet som man också kan kolla upp.

Förutom alla restauranger i Örnsköldsvik man kan besöka så finns det andra lokaler där man kan få uppleva teater eller andra evenemang i olika former. Folkan i centrala Örnsköldsvik är ett av de ställen där det regelbundet sker någon form av underhållning och kulturarrangemang. I Gullänget så hittar ni Gnistan som också är ett folkets Hus som det arrangeras olika saker. Det kan vara teater eller modevisning men också dans till live musik mellan varven.

Det händer mycket i Örnsköldsvik

Om man bara håller ögonen öppna så händer det mycket i Örnsköldsvik och i samhällen runt om kring. I Pingstkyrkans lokaler så brukar det vara stora konserter med kända artister, ett par gånger per år så brukar stora arrangemang gå av stapeln där. Även Nolaskolans aula är en bra konsertlokal där flertalet konserter har ägt rum. Fjällräven Center med restauranger och barer brukar också vara skådeplats för stora konserter och arrangemang då det inte spelas hockey där.

Det händer att vi skriver om speciella saker som kommer att hända eller har hänt i Örnsköldsvik och vi lär fortsätta med detta. Så återkom gärna för att se det senaste från Örnsköldsvik. Vi försöker att vara så täckande som möjligt då det gäller Örnsköldsvik. Ni får gärna ta kontakt med oss om det är något ni tycker vi ska skriva om. Det kan vara om något speciellt evenemang som kommer framöver eller annat trevligt som rör just Örnsköldsvik.

Detta har hänt eller händer i Örnsköldsvik