Det finns en hel del trevliga lunchrestauranger i Örnsköldsvik och Victory Restaurang & Bar Fjällräven Center är en av dem. Denna magnifika arena ligger mycket vackert på en udde i Öviksfjärden och den är MoDo Hockeys hemmaarena.

Arenan benämndes Evenemangsarenan då den började byggas i september 2004. Det dröjde två år innan man kunde inviga arenan och den hade då bytt namn till Swedbank Arena. Idag heter arenan Fjällräven Center och den kan ta emot så mycket som 7600 besökare när MoDo Hockey bjuder på spännande matcher.

På andra våningen i arenan finns en trevlig lunchrestaurang där det varje dag bjuds på buffé. Ofta har man fisk på menyn och också en kötträtt. Det finns också en rejäl salladsbar. Efter maten får man också en kopp kaffe och en kaka. När man äter på Fjällräven Center kan man ofta se ungdomar träna på isen nedanför. Åt andra hållet ser man den vackra Öviksfjärden och hoppbacken på andra sidan vattnet genom stora panoramafönster. Vid jultid serveras här också ett mycket populärt julbord.

Victory Restaurang & Bar i Fjällräven Center är verkligen att rekommendera som lunchrestaurang. Här är rymligt och lättillgängligt både för barnfamiljer och äldre människor och det är inte dyrare att äta här än på andra restauranger i centrala Örnsköldsvik.

Hitta hit

Restaurang Victory
Viktoriaesplanaden, 891 35 Örnsköldsvik
0660-21 66 11
https://goo.gl/maps/6CTqwomEamz