Den nyöppnade restaurangen Sushi Sakura i Port Nio har förstås öppnat i den svåraste av tider. Med allt färre som rör sig på stan och klart färre lunchgäster generellt blir det mer av en kamp än det skulle blivit annars. Sushi-restaurangen är däremot bättre än väntat, ett riktigt bra tillskott till Öviks restauranger.

På grund av världsläget fungerade det inte riktigt att prova restaurangen på plats, men sushi passar ju ändå bra som take away. Jämfört med övriga restauranger som serverar sushi i Örnsköldsvik måste totalomdömet vara att Sushi Sakura verkligen lyft utbudet. Man har en helt annan förståelse för Sushi än övriga restauranger och kan dessutom servera ett antal spännande rullar. För dig som älskar sushi borde Sakura vara det självklara valet i Örnsköldsvik och för dig som ännu inte fattat tycke är det klart värt ett besök, här serveras rätten på rätt sätt.

Restaurangen hittas i Port Nio men har just nu ingång från Köpmangatan 9A. Det kan vara lite problematiskt att veta var man går in men det är en dörr utan handtag som numer är relativt välskyltad. För att komma i kontakt med Sushi Sakura går det att ringa 0660-37 97 90 eller så återfinns de på Facebook.