Örnsköldsvik kommer att under perioden den 21 juli till den 27 Juli 2018 få besök av ett stort gäng orienterare med deras familjer och andra intresserade. När denna artikel skriv så är över 13 000 anmälda till Sveriges största orienteringstävling. Senast det var O-ringen i staden var jubileumsåret 1994, helt klart kommer detta som ett lyft för det somriga Örnsköldsvik.

Förutom tävlingarna så kommer staden att kunna erbjuda en mängd aktiviteter kring det hela. Under hela sommaren så kommer staden att sjuda av olika aktiviteter. Både under den tid då O-ringen pågår men även under andra tider. På torget så ställer O’Learys upp ett stort tält inför fotbolls VM likaså nere vid Fjällräven Arena så kommer ett ännu större tält vara på plats för att kunna avnjuta en bit mat och kolla på storskärm under perioden då fotbolls VM pågår.

Självklart så kommer det att hända mycket annat under den period då själva O-ringen går av stapeln och håll koll på deras egna sajt om olika aktiviteter för deltagare i tävlingen men också för dig som besöker Örnsköldsvik under perioden 21-27 juli. Självklart så vill vi på Örnsköldsvik.org hälsa själva tävlingen, deltagare och alla som väljer att besöka staden i samband med O-ringen i sommar välkommen till Örnsköldsvik.