Vi har tidigare skrivit om Linnéa & Peter som är en av staden bättre restauranger. Nu har det knoppats av sig en lite bodega i samma hus som den andra restaurangen. Att utvecklats har sedan start varit naturligt för den nuvarande restaurangen, L&P och när sonen Jack föddes så föddes även tanken om en lite vinbar i anslutning till den befintliga restaurangen.

I det hus som den befintliga restaurangen finns så har det under en period pågått omfattande renoveringar och byggts nya lägenheter. I markplan så har det tidigare varit butiker och kommunal verksamhet. Så på den sidan som ligger mot Nygatan så kommer Jacks Bodega att ligga. Den öppnar någon gång under hösten och de är i fullfärd med att fixa till lokalerna för den verksamhet som kommer att bedrivas. White Guide var redan i Mars i år kontakt med Linnéa och Peter för ett litet snack om bodegan.

Helt klart så ser vi i Örnsköldsvik fram emot bodegan och det kommer garanterat att sitta en hel del folk där när dom väl öppnat, de själva beskriver Jacks Bodega på sitt Instagramkonto som att det blir ett ställe med dryck, lättare mat och stök vilket borgar för ett roligt ställe att besöka. Vi lär få återkomma med en recension av bodegan vid senare tillfälle när den öppnats och vi fått möjlighet att testa den.