”Triumf för Ledin på Cirkus i höst. En briljant showman. Bland det bästa jag sett.” Så skriver Aftonbladet om Tomas Ledins senaste serie konserter Ledin Showtime som nu kommer till Örnsköldsvik 22:a och 23:e februari 2013. 

På Fjällräven Center 22:a och 23:e februari är det alltså dags för Ledin Showtime och Ledin säger själv att han ser fram emot turnén:

Jag ser verkligen fram emot att få åka på turné i vår. En stor del av mitt liv har jag ägnat åt mitt låtskrivande och att utveckla mitt scenartisteri och jag är väldigt stolt över den här föreställningen. Det ska bli enormt kul att tillsammans med min ytterst begåvade ensemble få möta publiken runt om i landet.

Biljetterna släpps den 24:e oktober och det kan vara så att du behöver vara ute i tid. Tidigare konserter på bland annat Cirkus i Stockholm har varit utsålda.