Hösten är här och de allra flesta Öviksbor har återgått till sina jobb. Nu är det dags att börja fundera på att återuppta träningen av kroppen igen.

I Örnsköldsvik finns många trevliga arrangemang, aktiviteter och möjligheter att träna upp kroppen efter en lång och avslappnande semester. Här kan man prova på många former av dans där magdans och Zumba hör till de lite mer exotiska. Det finns också oanade möjligheter att utöva olika former av idrott. Idag tittar vi lite närmare på träning på olika gym. Det finns några riktigt trevliga gym och träningshallar i Örnsköldsvik.


Friskis och Svettis

Friskis och Svettis hittar du på:
Sjögatan 1p
Örnsköldsvik
Om du vill kontakta Friskis och Svettis per telefon ringer du 0660-600 500

Friskis och Svettis i Örnsköldsvik erbjuder bland annat gruppträning i Box, Cross, Core, Cirkelfys, vanlig Jympa och har även en del träningstillfällen för barn. Deras gruppövningar, som kallas Knatte, är mycket populära bland de yngre familjemedlemmarna.


Energihuset

Energihuset finns på:
Viktoriaesplanaden 8
891 33 Örnsköldsvik
och telefonnumret till Energihuset är 0660-29 90 90

Energihuset erbjuder många möjligheter till gruppträning. Här kan man träna Rodd, Team Cycling, Core, Power Strike och några annorlunda träningsformer som Power Yoga, Afropowerdance och Pilates. Här kan man också träna Body Pump, vanlig gympa och Aerobics för att nämna några träningsformer.


1Life Örnsköldsvik

1Life har adress:
Larettsgatan 15
891 33 Örnsköldsvik

Om du vill ringa till 1Life Örnsköldsvik är telefonnumret 0660-55270

Här kan man prova på många olika former av gruppträningar som till exempel Body Pump, Spinning, Core, vattenträning, vanlig gympa och mycket mer.