Vid Strandparken i Örnsköldsvik lördagen den 3 augusti 2013 kommer det nog att spelas nostalgiska hits så som Flickorna på TV 2 och Ska vi älska, så ska vi älska till Buddy Holly, detta kommer nog att ske när Gyllene Tider gör en av sina 18 Sverige spelningar i sommar.

Dom startar sin sommarturné i Halmstad den 5 Juli och kommer mot slutet av sin turné hit till Örnsköldsvik. Sist Gyllene Tider var i Örnsköldsvik var 1996 och de var ute på sin turné Återtåget och många var det som besökte Folkets Park för se sina idoler. Det var en gigantisk tillställning som lockade mer än 10000 personer. Arrangörerna för 2013 års konsert hoppas på slå det gamla rekordet och det återstår att se, visst det är ingen omöjlighet, med vackert sommarväder så kan detta säkert hända.

Örnsköldsvik

Vy över Örnsköldsvik

Linnea Henriksson, från Halmstad,  hänger med som gästartist och hon är väl mest känd för sin medverkan i Idol 2010. 2011 släppte hon sin första solosingel som hon skrivit tillsammans med Orup, senare släppte hon sitt album som delvis Orup varit med och skrivit. I början på 2013 blev Linnea framröstad av P3 lyssnare som Årets Artist i radions gala P3 Guld.

Turnédatum:
5 juli  Halmstad, Marknadsplatsen
7 juli  Lysekil, Gullmarsvallen
10 juli  Helsingborg, Sofiero Slott
12 juli  Göteborg, Slottsskogsvallen
13 juli  Malmö, Stadion
15 juli  Ronneby, Ronneby Brunn
17 juli  Linköping, Stångebrofältet
19 juli  Karlstad, Mariebergsskogen
20 juli  Leksand, Hembygdsgårdarna
21 juli  Örebro, Brunnsparken
24 juli  Kalmar, Fredriksskans
26 juli  Jönköping, Elmiafältet
27 juli  Stockholm, Tele2 Arena
31 juli  Gävle, Gasklockorna
2 aug  Sundsvall, Konsertfest – Norrporten Arena
3 aug  Örnsköldsvik, Strandparken
9 aug  Skövde, Karstorps Fritidsområde
10 aug  Eskilstuna, Sundbyholms Slott