När man ska ut och ta en drink i Örnsköldsvik så finns det ett par ställen att välja mellan.

Många brukar gå till O’learys på torget för fest och dans.

Liknande är det på Harrys vid kajen, att man går dit för att fest och dans. Det är riktigt härligt att sitta ute på uteserveringen på sommaren då man har kajen precis framför sig. Alla båtar som kommer och hälsar på brukar lägga sig i just den här kajen. Nya hotellet byggs även i denna kaj så det kan vara roligt att kolla på.

I det nya hotellet som håller på att byggas kommer det att öppnas en bar och det byggs ganska mycket i Örnsköldsvik och det kommer säkert att komma fler barer och restauranger.

Även i det gamla stadshotellet så finns det även en bar. Den brukar inte vara öppen särskilt länge de flesta dagar men detta är en riktigt bra bar att ta en öl i. Det är väldigt härlig stämning och ni kommer att kunna njuta av de gamla ståtliga lokalerna. Det är vanligt att Öviksborna går hit och ta en lugn öl innan man går ut.

Bredvid Harrys finns det ett litet nytt ställe som heter Bella. Detta ligger i Arken även det och man går in på ungefär samma plats som Harrys. Det brukar man gå för att få sig en god drink i lite mer moget sällskap då de brukar ha lite högre åldersgräns.

Public är en riktigt skön restaurang och pub som ligger på Nygatan ett stenkast från torget. Här serveras det riktigt god mat och det är en väldigt bra pub som funkar när man vill prata och ha det väldigt roligt. Public har inget dansgolv men man kan stå eller sitta och prata med ett otroligt bra utbud av vin, whisky och öl.

Det finns även Merry Can som ligger lite längre bort när man åker in mot Arenan. Detta är ett ställe som har lite allt möjligt i lite amerikansk stil. Här kommer du att kunna sitta ner och ta det lugnt i en del av lokalen och om det är helg eller att det är något uppträdande så kommer ni att kunna dansa på det stora dansgolvet i den andra lokalen. Det går att gå fram och tillbaka så att ni kan välja om ni vill ha hög musik eller lite lugnare.

Det gåräven att dricka några öl på lite olika restauranger eller pizzerior men eftersom dessa stänger rätt så tidigt så kommer man inte att kunna sitta där väldigt länge. Vissa restauranger och pizzerior brukar kunna ha pubkvällar då de har öppet lite senare än vanligt. Det kan vara en rolig upplevelse att gå på en av dessa.

När det är match på Arenan så kommer ni att kunna sitta i baren och dricka om ni vill. Det är många som brukar gå till baren när det är paus i matcherna så det kan vara en rolig upplevelse att sitta där. Folk brukar ha riktigt kul på dessa matcher så det kan vara riktigt kul att gå dit. Gå och se en match för att sedan gå till baren och ta en öl.