Har du smakat den goda Postkakan som tillverkas i Husum några mil norr om Örnsköldsvik? I år är det 15 år sedan Bo Sundström vann en nationell tävling som Posten utlyste, skicka en kaka med posten. Tävlingen är nu historia och Bo har levererat postkakan runt jorden till ett 70- tal länder med posten. Postkakan tillverkas i ett antal olika smaker, har du smakat deras Sacher eller Kola cocos till exempel?

Postkakan är den perfekta tårtan om du vill uppmärksamma någon på deras namnsdag, födelsedag, på alla hjärtans dag, morsdag eller farsdag. Den passar perfekt att servera till fikat med vänner och bekanta. Vi har kanske alla någon vän som vi länge tänkt ta kontakt med. Att skicka dem en Postkaka är ett fantastiskt bra sätt att knyta kontakten med igen.

En annan produkt som har rönt framgång är Företagskakan. Företagskakan levereras med en tryckt logo. Du kan välja att beställa med er logo eller varför inte en kunds logo? Den är det perfekta materialet för marknadsförings att sända till en kund innan ett möte. Den passar också att ta med sig till ett möte eller varför inte sända den till en kund efter ett möte och tacka för att dom tog sig tid att träffa dig. Fördelen med denna typ av marknadsföringsmaterial är att det inte är det traditionella  reklamen som kanske hamnar i en låda. Företagskakan kommer att bli ett samtals ämne kring bordet om en kaka som levereras med posten direkt till brevlådan.

Det finns ett alternativ till Postkakan som heter Logobiten. Logobiten beställs om 50 stycken och levereras med ett önskat logo tryckt på den. Storleken är lagom stor som en munsbit till kaffet. Perfekt att ta med sig på en mässa eller ett kundbesök. Man kan även beställa dem för ett annat evenemang, kanske överraska en kompis med ett porträtt av honom eller henne på kakan. Det kommer både att bli uppskattat och ett roligt samtalsämne.

GD Star Rating
loading...
Postkakan 15 år, 7.6 out of 10 based on 7 ratings